Pentru cei care nu stiu ce este un script web .
Posted: 16 Jan 2014, 18:40
 


  • Utilizator Level 1+

User avatar  • Registered users

Status:
Posts: 112
Location: Satu MAre
Joined: 22 Dec 2013, 20:04
Age: 21
Profile
 

Un script Web este un tip de cod de computer care poate fi utilizat pentru a face pagina Web dinamică. De exemplu, un script Web poate fi utilizat pentru a include un numărător de vizitatori, care se mărește de fiecare dată când cineva vizitează pagina Web. Sau un script Web poate fi utilizat pentru a include un numărător în ordine inversă pentru un eveniment special: „numai x zile rămase”, unde x se micșorează cu 1 în fiecare zi. De obicei script-urile Web se execută de un browser de Web când este deschisă o pagină Web, de obicei pentru a afișa informații produse de script. Crearea script-urilor Web este o caracteristică Office complexă care solicită cunoștințe de programare. Aveți posibilitatea de a adăuga Microsoft Visual Basic Scripting Edition (VBScript) sau JavaScript paginii în Microsoft Word, Excel, PowerPoint și FrontPage.

Scrierea de script-uri este utilă pentru dezvoltarea de soluții particularizate bazate pe Web. Aceasta furnizează un model de obiect complet pentru browser-ul de Web și obiectele de pe pagina curentă. Aceasta face mai ușoară scrierea unui cod care tratează elemente din pagină fără să știți detaliile HTML-ului sau cum sunt implementate obiectele. Aveți de asemenea posibilitatea de a crea un cod script care este proiectat special pentru a ghida evenimente care apar pe obiecte (cum ar fi controale ActiveX) pe pagină.

Vizualizați și editați codul HTML împreună cu orice cod script pentru pagina Web, utilizând Microsoft Script Editor. În Editorul de script-uri aveți posibilitatea să adăugați text, să editați etichete HTML și să editați orice cod script Web. Aveți posibilitatea de a vizualiza și pagina Web așa cum ar apărea într-un browser de Web și de a-l edita în această vizualizare. Pentru informații detaliate privind crearea de script-uri, vezi Ajutor pentru Editor de script-uri Microsoft...


Vorba aia : Da-mi , Doamne , rabdare ! Ca daca imi dai putere ii omor .


Image Web Modrator
Image Image

 
Posted: 13 Feb 2014, 18:00
 


  • Utilizator Level 3+

User avatar  • Registered users

Status:
Posts: 420
Joined: 23 Jan 2014, 19:09
Profile
 

:t\c:

Image

Image

Image

 

SUBIECT INCHIS


Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar administratorii si moderatorii vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat, important si strict necesar.

« Previous topicNext topic »

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 Page 1 of 1
 [ 2 posts ] 

Jump to:  
 
cron